Selecteer uw keuze

Christelijke Mutualiteit - Hasselt

 

Met haar 4,5 miljoen leden is de Christelijke Mutualiteit (CM) het grootste ziekenfonds van het land. Haar werking is gebaseerd op waarden zoals solidariteit, respect voor de persoon en aandacht voor anderen.

Vangrieken Schrijnwerkerij ondersteunde de bouw van het nieuwe kantoor in Hasselt: vergaderruimtes, ontmoetingszalen, receptie,... deuren, meubels en inbouwkasten, tafels, ... allemaal afgewerkt in duurzame materialen met uiterste zorg voor precisie.

Met enige trots kunnen we aangeven dat we bij CM in Hasselt een nieuw interieur mochten in plaats stellen en hierbij hun werking voor tientallen jaren in een frisse duurzame omgeving kunnen ondersteunen.Rik Vangrieken

Detail in afwerking - Vakkundig geplaatst !

Detail in afwerking - Vakkundig geplaatst ! Detail in afwerking - Vakkundig geplaatst ! Detail in afwerking - Vakkundig geplaatst !

Vangrieken Schrijnwerkerij

Vangrieken Schrijnwerkerij

Onze Locatie:vangrieken-front-300px-h

Mijnlamphof 3 3550 Heusden-Zolder

E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.vangrieken.be

Telefoon: (+32)(0)11 57 01 80

Fax: (+32)(0)11 57 01 89

Graag maken we met u een afspraak om samen met ons de mogelijkheden voor uw project te overlopen. Vul ons contactformulier in met uw gegevens en we nemen spoedig contact met u op. Het staat u bovendien vrij om ons te bereiken via telefoon 011/ 57 01 80.

VANGRIEKEN SCHRIJNWERKERIJ

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×